Το «Φυτώριο Πατσίλια» εκτείνεται σε μία έκταση 4 στρεμμάτων όπου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για ένα ευρύ δίκτυο πελατών στην Κοζάνη αλλά και ολόκληρη τη Μακεδονία.

Ανάμεσα στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα θα προσέξει κανείς, το νέο επιστημονικό δυναμικό, την καλή αισθητική, τα άρτια προϊόντα μας και τις καινοτόμες ιδέες μας, ως αποτέλεσμα των προσπαθειών μας.

Η εμπειρία και η επιστημονική εκπαίδευση συνδυάζονται και μας καθιστούν ασυναγώνιστους στον τομέα της διαμόρφωσης κήπων, πάρκων, μπαλκονιών αλλά και στη συντήρηση αυτών.

Πιστεύοντας ότι μία επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας θα ήταν για σας μία πολύ ευχάριστη έκπληξη άλλα και μία μοναδική εμπειρία, σας προτείνουμε να την πραγματοποιήσετε το συντομότερο, ώστε επιλέγοντας από τη πολύ μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας να κάνετε πραγματικότητα τον κήπο των ονείρων σας!

Εμείς από την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προσπαθούμε συνεχώς με ζήλο και πάθος για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την εκπλήρωση των αιτημάτων σας.